Primar: Purtăm negocieri anvansate cu un investitor puternic

Un investitor important s-ar putea dezvolta în viitorul apropiat în comuna gorjeană Săcelu. Primarul din localitate poartă negocieri de ceva timp cu reprezentanţii firmei care sunt interesaţi să investească în zonă. Florin Jurebie nu vrea să facă public numele societăţii până când nu va bate palma cu investitorul.

Autorităţile locale din Săcelu încearcă acum să încheie un contract prin care să dea în concesiune unei firme importante nu mai puţin de 28 de hectare de teren în zona Câmpu Mare.

Investitorul vrea să dezvolte aici o platformă industrială de producţie. "Am discuţii avansate pentru o investiţie foarte mare în comuna Săcelu. În acest moment nu pot să vă dau numele firmei până când nu semnez contractul. Comuna Săcelu va avea de câştigat din mai multe puncte de vedere. Se vor crea minim 100 de locuri de muncă. Pot doar să vă spun că este cea mai mare investiţie care s-a făcut într-o comună din Gorj până în acest moment", a spus Florin Jurebie.

Este vorba de o investiție în domeniul industriei alimentare. "Se vor implementa de fapt trei proiecte diferite prin fonduri europene de producţie şi desfacere în domeniul agro-alimentar. Nu pot să spun mai mult din diferite motive. În cel mai scurt timp voi face public numele investitorului. Va fi o surpriză", a mai spus Florin Jurebie.

Vizualizări: 3,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: