Primar: S-au pus la bătaie 50.000 de euro ca recompensă, ca să fiu reținut 24 de ore

Planuri incredibile care par a fi mai degrabă scenarii de film în stil mafiot se derulează în această perioadă la Motru. Ținta finală este chiar primarul Cosmin Morega. Edilul susține că se dorește reținerea lui măcar pentru 24 de ore pentru a-i fi stricată imaginea. Cosmin Morega are informații cum că s-ar fi pus la bătaie suma de 50.000 de euro dacă planul bine pus la punct de un grup de interese local este dus la capăt.

Primarul din Motru spune că urmărește pas cu pas planul pus la punct pentru fabricarea unui dosar în care să fie acuzat de abuz în serviciu.

Cosmin Morega are informații că totul este pornit de la adversarii politici care vor să-i strice imaginea. ”Caută pe toate fronturile să mă acuze de abuz în serviciu și să mă rețină măcar 24 de ore, pentru a-mi strica imaginea. Astea sunt mesajele care-mi sunt transmise. Am informații că s-au pus la bătaie 50.000 de euro ca recompensă pentru cei care ajută la reținerea mea măcar pentru 24 de ore, ca să-mi strice imaginea. Este vorba de adversarii mei politici, de fostul primar, împreună cu un om de afaceri și cei de la Direcția Publică Motru. Vor să-mi facă asta pentru că nu le fac pe plac și nu intru in jocurile lor murdare”, a declarat Cosmin Morega.

Edilul din Motru susține că în acest joc murdar sunt folosiți angajați ai Direcției Publice Motru, care se simt terorizați de anchetele în care sunt audiați cu cătușele pe masă. ”Sunt sunat și eu și liderul de sindicat de la Direcția Publică Motru de angajați care sunt târâți în acest circ pentru acuzarea mea. Îi cheamă pe oameni și le spun să aibă grijă ce declară, că dacă nu îi ia 24 de ore și anchetatorii cer să li se aducă pe masă cătușele. Sub această presiune sunt audiați toți angajații de la Direcția Publică Motru în urma unor acuzații făcute de directorul direcției cum că s-ar fi găsit ceva nereguli din anii 2010-2012, că aș fi chemat eu oamenii acasă și i-am pus să-mi taie iarba sau că i-aș fi dus la un teren al meu să facă același lucru. Toate aceste acuzații nu sunt reale, asta dacă nu cumva cei care îmi vor capul i-au dus și i-au pozat pe acolo ca să-mi facă rău și atunci mă voi întoarce eu împotriva lor cu o plânge pentru că au intrat pe proprietatea mea ilegal”, a mai spus primarul.

Cosmin Morega mai vorbește și de faptul că angajații Direcției Publice Motru sunt duși la audieri în timpul programului de lucru și, mai mult decât atât, li se pune la dispoziție mașina direcției și șofer.

”Inițial audierile se făceau în biroul directorului de la Direcția Publică Motru în prezența lui și cu precizările de rigoare, și anume să aibă grijă ce declară. Acum, mai nou, oamenii sătui să facă drumuri la Târgu-Jiu pentru a da cu subsemnatul s-au plâns că nu au bani de cheltuit pe drum și au fost direcționați la directorul Direcției Publice care le-a pus vineri mașina instituției la dispoziție și un șofer ca să-i ducă la IPJ să dea declarații. Oamenii mi-au spus că și adversarul meu politic duce angajații la audieri. Vor să-i facă pe oamenii și să-i constrângă să declare împotriva mea ca să mă acuze de abuz în serviciu. Vineri au fost la declarații 3 angajați de la sectorul construcții și acolo era unul de la salubrizare”, a mai spus primarul.

Vizualizări: 11,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: