Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ministrul Energiei: Nu ne-am schimbat strategia

 Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunţat că, din luna mai, va creşte producţia de cărbune la Complexul Energetic Oltenia, dar că nu s-a renunţat la strategia de a trece de la cărbune la combustibil regenerabil, cu ajutorul gazului metan.

„Am luat decizia şi încercăm cu luna mai să creştem producţia de cărbune, acolo unde se poate, la Complexul Energetic Oltenia pe perioada cât se va putea acest lucru”, a declarat Virgil Popescu, joi seara, la TVR1.

Ministrul Energiei a mai precizat că, din 2026 - 2027, România va avea mai mult gaz decât poate consuma.

„Nu ne-am schimbat strategia de a trece de la cărbune la regenerabil cu ajutorul combustibilului de tradiţie, gaz şi trebuie să ne uităm la particularitatea România, avem rezerve de gaze pe care vrem să le aducem din 2026 - 2027. Începând cu acea dată avem mai mult gaz decât putem consuma, deci suntem un stat independent şi nedependent de importul de gaze naturale. Nu ne schimbăm această strategie”, a afirmat Popescu.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: