Primar: Sunt decis să fac sesizare la Avocatul Poporului. Liderii politici trebuie să înțeleagă că noi, primarii, suntem laptele și mierea, nu ei!

Un primar din județul Gorj este supărat pe conducerea Consiliului Județean Gorj pentru modul în care sunt împărțiți banii comunelor și este decis să facă sesizare la Avocatul Poporului dacă se mai fac discriminări între localități. Primarul din Săcelu vrea ca cei de la Consiliul Județean să înțeleagă faptul că toți sătenii sunt cetățeni ai Gorjului, indiferent de culoarea politică a primarului.

”Dacă cei de la Consiliul Județean Gorj vor mai face discriminări pe baza apartenenței politice atunci când împart banii către localități, eu voi sesiza Avocatul Poporului. Conducerea Consiliului Județean trebuie să înțeleagă că toți cetățenii sunt gorjeni și nu este normal ca cei de la Bustuchin, de exemplu, să se plimbe pe trotuare, iar cei de la Săcelu prin noroaie.”, susține Gheorghe Dumitrelea.

Edilul din Săcelu afirmă că a discutat personal această problemă cu președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, și așteaptă următoarea rectificare bugetară.

”Să știți că am fost curțat să trec la PSD, dar nici nu pot și nici nu vreau. Liderii politici trebuie să înțeleagă că faptele sunt la noi și că noi suntem laptele și mierea, nu ei! Este o discriminare ceea ce se întâmplă la împărțirea banilor. Am discutat această problemă și cu domnul Cosmin Popescu și acum aștept cu nerăbdare și cu interes următoarea rectificare. Dacă vom fi din nou privați de fonduri pe criterii politice, imediat voi face plângere la Avocatul Poporului”, a mai spus primarul din comuna Săcelu.

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: