Primar supărat că Aparegio nu începe lucrările de extindere a sistemului de canalizare

Autoritățile locale au obținut fonduri europene pentru extinderea sistemului de canalizare în jumătatea de oraș care nu beneficiază de această utilitate. Lucrările vor fi realizate de Aparegio, numai că, deși a  fost dat ordinul de începe al lucrărilor de la începutul acestui an, societatea de apă și canal încă lucrează la organizarea de șantier.

Primarul din orașul Țicleni, Radu Constantin, speră ca Aparegio să demareze lucrările cât mai repede, deși totul indică că se trage de timp.

”Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm în momentul de față o reprezintă sistemul de canalizare. Deși am dat ordin de începere a lucrărilor de la începutul lunii februarie, societatea Aparegio care trebuie să facă lucrarea nu a început. Este o investiție finanțată cu fonduri europene și trebuie extinsă în cealaltă jumătate de oraș. Este vorba de un sistem de 10 kilometri. Am montat module pentru birouri, lumini, dar lucrarea nu a început și au trecut câteva luni bune”, a declarat primarul din Țicleni Radu Constantin.

Vizualizări: 1,037

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: