Primar supărat că nu poate organiza petrecere de Ziua Femeii

Primarul din comuna gorjeană Turburea este supărat că nu poate organiza Ziua Femeii în localitate. Ion Bârcă susține că, deși nu i-a interzis nimeni să organizeze petrecere, că îi este teamă de coronavirus.

La Turburea a devenit deja tradiție petrecerea organizată de autoritățile locale pentru femeile din comună. Din păcate, după 10 ani, acum este prima dată când evenimentul nu este organizat. ”Sunt foarte supărat că nu pot să organizez Ziua Femeii în comună. Nu a interzis nimeni, dar îmi este frică să fac ceva, mai ales să e nebunia cu virusul ăsta. Au mai venit oameni din străinătate și decât să avem probleme mai bine renunțăm sau poate reprogramăm. Noi de 10 ani marcăm evenimentul la cantină”, a precizat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Chiar dacă la Turburea nu va fi petrecere de 8 martie, primarul susține că evenimentul nu va trece neobservat. ”O să marcăm noi cumva ziua de 8 martie. Toate doamnele, domnișoarele și mamele vor fi în centrul atenției, așa cum s-a întâmplat și de 1 martie. Pentru că a fost duminică, am mers prin comună, am mers la toate bisericile și am dat la doamne câte o floare și o ciocolată”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: