Centru social pentru bătrânii din Prigoria

Autoritățile din comuna gorjeană Prigoria au obținut fonduri europene să realizeze un centru social pentru bătrânii și oamenii nevoiași din comunitate. Lucrarea va fi gata în această vară. Proiectul este în valoare de 90 de mii de euro și va fi implementat în satul Zorlești.

Lucrările sunt în toi. Vor fi gata în luna mai, dă asigurări primarul din Prigoria, Iuliana Iliescu: „Este un proiect prin fonduri europene, este amplasat în satul Zorlești. Se lucrează de anul trecut la acest centru social și termenul de finalizare a lucrării este undeva la sfârșitul lunii mai. Am considerat că este foarte util acest centru în satul Zorlești având în vedere că aici sunt multe persoane în vârstă și pot beneficia de servicii sociale în cadrul acestui centru”.

Primarul a mai explicat, la Accent TV, că se vor putea bucura de acest centru atât bătrânii din sat, cât și copiii și oamenii nevoiași.

Aici vor avea parte de consiliere. În centru, vor mai fi realizate locuri de joacă, spații de agrement. „Am reușit, prin acest proiect, reabilitarea unei construcții vechi, care nu mai putea fi utilizată în niciun fel. Am salvat o clădire și am inițiat un proiect de interes public. Am fost și am vizitat șantierul, se lucrează la partea de construcții. Încă nu a început dotarea centrului. Mai avem acoperișul, tencuiala, gardul, fosa, vom merge pe o fosă ecologică până la racordarea la canalizare”, a mai explicat primarul din Prigoria.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: