Primar: Vom fi nevoiți să oprim alimentarea cu apă și iluminatul public

Primarul din comuna gorjeană Albeni, Silviu Ionuț Stan, îi acuză pe consilierii locali că nu s-au prezentat la ședința de consiliu din 9 august și nu răspund la telefon pentru a confirma prezența măcar pe 10 august.

Stan a făcut mai multe postări pe pagina de socializare, în care susține că, din cauza consilierilor, nu poate organiza Zilele comunei, ba chiar ar putea lăsa comuna fără alimentare cu apă.

“Proiectul de hotărâre de pe ordinea de zi a ședinței de consiliul local din data de 09/08/2021, cu privire la rectificarea bugetului local, cuprindea și majorarea prevederilor bugetare la capitolul 70 privind alimentarea cu apă, cât și iluminatul public, pentru a putea achita facturile restante la utilități. Vom fi nevoiți sa oprim alimentarea cu apă, cât și iluminatul public”, a transmis primarul Stan.

Primarul din Albeni a avut de-a lungul timpului o relație conflictuală cu consilierii și funcționarii, iar acum îi acuză pe cei care nu asigură cvorumul la ședințele de consiliu că se răzbună pe el.

Vizualizări: 2,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: