Restaurante tip fast-food din Târgu Jiu, amendate

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale tematice la mai mulți agenți economici. În urma verificărilor, angajații instituției au găsit nereguli, fiind aplicate și sancțiuni.  

Inspectorii DSV au aplicat sancțiuni în valoare de 2.400 de lei, amenzi încasate de două restaurante tip fast-food din Târgu Jiu, pentru nerespectarea destinației spațiilor de depozitare a materiilor prime.

”În timpul controalelor efectuate în această perioadă, inspectorii DSV gorj au aplicat două sancțiuni contravenționale în cuantum de 2.400 lei, unor fast-food-uri din Târgu-Jiu, pentru nerespectarea destinației spațiilor de depozitare a materiilor prime, semipreparatelor și materialelor de împachetare și pentru comercializarea produselor alimentare către consumatori de către angajați care nu dețineau echipament complet de protecție sanitară”, transmite DSV Gorj.  

Controalele au avut loc în localitățile: Bălănești, Bălești, Brănești, Bumbești-Jiu, Cătunele, Câlnic, Dănești, Drăguțești, Glogova, Jupânești, Lelești, Logrești, Motru, Peștișani, Plopșoru, Rovinari, Runcu, Săcelu, Schela, Stejari, Stoina, Tismana, Târgu-Jiu, Turburea, Turceni și Turcinești.  

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: