Primar: Vreau să fiu primul din Gorj care a asfaltat tot

Aflat la cel de-al patrulea mandat, un primar din Gorj anunță că vrea să fie primul care a asfaltat toate drumurile din localitatea pe care o conduce. Edilul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că, în curând, toate ulițele din zonă vor fi modernizate. Deja, mare parte din drumuri au fost asfaltate în ultimii ani, iar altele sunt în reabilitare.

Edilul a explicat că a început târziu asfaltarea în comună din cauza faptului că zona era amenințată continuu de alunecările de teren, iar acesta a fost motivul pentru care nici proiectele nu primeau finanțare. “Vreau să fiu primul primar din Gorj care a făcut asfalt peste tot. Noi am pornit și cu o întârziere, că am avut alunecări de teren și nu am putut asfalta. Ne-au blocat pe fonduri din această cauză”, a declarat primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

După ce au fost consolidate zonele vulnerabile, autoritățile au trecut la asfaltare. Primarul anunță că, în curând, toate ulițele din comună vor fi modernizate. Peste opt kilometri de drum comunal urmează să vadă asfaltul în această vară.

„Am stabilizat zonele cu probleme, am înlăturat efectele alunecării și am asfaltat. O să acopăr toate drumurile în curând. În motto-ul de campanie, am pus “Prioritatea mea, modernizarea drumurilor”, și mă țin de cuvânt. Am acum în licitație asfaltarea a opt kilometri și jumătate de drum, un proiect de 200 de miliarde de lei vechi. Mai pun un calup de drumuri în asfaltare. Zonele din centru le-am asfaltat pe toate. Avem șapte sate și mai avem câteva drumuri de asfaltat și terminăm cu totul”, ne-a mai spus Liviu Cotojman.

Galerie foto



Vizualizări: 13,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: