Primăria Bălești asfaltează drumurile care duc la terenurile agricole

Starea drumurilor este una dintre prioritățile autorităților locale din comuna gorjeană Bălești. Fie că vorbim de drumuri comunale sau sătești, fie de cele de exploatare agricolă, autoritățile se preocupă ca starea acestora să fie una bună. Trei proiecte au fost depuse pentru a obține finanțare în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere din Bălești.

Numai pe programul ”Anghel Saligny” au fost depuse două proiecte pentru refacerea asfaltului în mai multe zone ale comunei.

”Am depus două proiecte pentru refacerea infrastructurii rutiere. Unul este în valoare de 17.000.000 de lei pe tronsonul Bălești Linia 2-Zona Gurguleu și satul Tămășești și unul are o valoare de 8.000.000 de lei, care vizează refacerea infrastructurii rutiere în satul Ceauru”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul din comuna Bălești.

Un al treilea proiect, în valoare de 1.000.000 de euro, vizează infrastructura rutieră agricolă. ”Am depus acest proiect pentru obținerea unei finanțări europene pentru modernizarea infrastructurii rutiere agricole. Mai exact o să amenajăm toate drumurile de tarla care deservesc aproximativ 800 de hectare de teren agricol din Bălești. O să legăm partea de sud a comunei cu cea de nord”, a mai spus Mădălin Ungureanu, primarul de la Bălești.

Tot pe programul ”Anghel Saligny”, autoritățile locale din Bălești au mai depus un proiect și pentru extinderea rețelei de canalizare pe tronsonul Bălești, Linia Seci și sat Rasova.

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: