Primăria Câlnic începe pregătirile pentru sărbători

Primăria comunei Câlnic a început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. În şedinţa din această lună, autorităţile locale vor aproba o Hotărâre de Consiliu prin care vor aloca fonduri pentru cadourile copiilor şi pentru pachetele cu alimente ale familiilor nevoiaşe. Ca în fiecare an, localnicii din Câlnic vor sărbători şi Ziua Naţională a României. Pentru 1 Decembrie, primăria va pregăti sute de porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert.

Cei aproximativ 250 de copii din unităţile de învăţământ de pe raza comunei Câlnic vor primi cadouri din partea autorităţilor locale, atât de Moş Nicolae, cât şi de Moş Crăciun. Încă de la începutul anului, în bugetul primăriei au fost prinse sume de bani pentru cadourile copiilor. „Ca de fiecare dată, la începutul anului, am prins în buget fonduri pentru cadourile copiilor. Sumele exacte vor fi aprobate în şedinţa din această lună. Copiii din Câlnic vor primi plăsuţe cu dulciuri, sucuri şi băuturi răcoritoare atât de Moş Nicolae, cât şi de Moş Crăciun”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul de la Câlnic.

Autorităţile locale vor avea în vedere şi familiile nevoiaşe de pe raza comunei. „Vom aloca fonduri şi pentru pachetele cu alimente ce le vom distribui familiilor nevoiaşe din comună. Vrem să le asigurăm un minim necesar pentru masa de Crăciun. Avem foarte multe familii nevoiaşe care aşteaptă să le întindem o mână de ajutor, mai ales în preajma sărbătorilor”, a mai precizat primarul Dumitru Vulpe.

Ca în fiecare an, localnicii din Câlnic vor sărbători Ziua Naţională a României. „Vom organiza un program artistic, după care locuitorii comunei vor fi invitaţi la masă. Ca în fiecare an, vom pregăti câteva porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert”, a declarat Vulpe. Primăria se va ocupa şi de aspectul comunei, centrul civic  urmând să fie împodobit cu ghirlande şi figurine luminoase.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: