Toate școlile din Motru vor fi dezinfectate

Unitățile de învățământ din municipiul Motru vor fi dezinfectate, la sfârșitul acestei săptămâni. Măsura este una preventivă. Autoritățile vor să prevină infectarea cu noul coronavirus și scarlatina în școlile din municipiu.

Acțiunea de dezinfecție va avea loc, sâmbătă, și se va face în toate unitățile de învățământ din municipiul Motru. Autoritățile au anunțat că directorii școlilor au obligația să se asigure că, luni, 9 martie, clasele vor fi pregătite să primească elevii în condiții bune.

„Având în vedere Hotărârea nr. 9015 din 03.03.2020 adoptată în ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Motru și ținând cont de contextul epidemiologic privind posibila infestarea cu coronavirus și scarlatină. În data de 07.03.2020, a fost programată efectuarea unei dezinfecții la toate unitățiile școlare de pe raza Municipiului Motru. Dezinfecția se va face în toate corpurile de clădire, respectiv în toate spațiile pe care unitățile scolare le au în administrare. Directorii au obligația ca sălile de clasă să fie pregătite corespunzător pentru ca luni, 09.03.2020, activitățile școlare să se desfășoare în condiții normale”, au transmis reprezentanții Primăriei Motru.

Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: