Cum ajută un medic veterinar în aceste vremuri de criză

Un medic veterinar dintr-o comună din Gorj vine în sprijinul sătenilor și împarte măști de protecție și declarații. Este vorba de Lucian Goață, medic veterinar în localitatea Prigoria, acolo unde a fost diagnosticat primul român cu coronavirus și care a fost și primul pacient vindecat.

Lucian Goață a plecat din casă în casă pentru a evita aglomerația la cabinet. ”Dragi locuitori ai comunei Prigoria, Cabinetul Medical Veterinar Prigoria coordonat de medic veterinar Lucian Goață va începe acțiunea de donare a măștilor de protecție și punere la dispoziție de declarații pe propria răspundere pentru cetățenii comunei Prigoria”, a fost anunțul făcut de medicul veterinar.

Inițiativa a fost apreciată de autoritățile locale din Prigoria, care de asemenea urmează să distribuie măști în comună. ”Orice sprijin în această perioadă este binevenit, mai ales că urmează o perioadă dificilă. Apreciem acest gest. Vreau să vă spun că și primăria a comandat și va distribui în perioada următoare 200 de măști de protecție. Pe măsură ce găsim le și comandăm”, a precizat primarul Iuliana Iliescu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: