Primăria pregăteşte stadionul pentru debutul în Liga I

Primarul Florin Cârciumaru a fost azi prezent la stadion cu mai mulţi directori din cadrul Primăriei Târgu Jiu şi cu oficiali de la Pandurii pentru a inspecta baza sportivă. Stadionul a fost deja omologat pentru meciuri de Liga I în noul sezon, urmând să fie pregătit corespunzător din toate punctele de vedere pentru primul meci programat săptămâna viitoare.

Primarul a asistat la meciul dintre Pandurii şi Internaţional de vineri, luând loc în tribună alături de preşedintele Marin Condescu şi directorul general al SNLO Dan Burlan. Acesta a precizat că revine cu plăcere la meciurile Pandurilor după ce a aflat că echipa a revenit în prima ligă, retrogradarea de la finalul sezonului trecut aducându-i o mare amărăciune. „A fost o perioadă în care nu mai voiam să aud nimic de fotbal, nu am mai citit nici presa. Dar acum ne bucurăm cu toţii că echipa va juca din nou în prima ligă”, a precizat edilul care a inspectat azi  Stadionul Municipal pentru a vedea care sunt problemele de rezolvat urgent pentru ca echipa să debuteze în cele mai bune condiţii în noul sezon de Liga I.
Pandurii vor debuta în turul ediţiei de campionat 2010-2011 vineri 23 iulie, de la ora 18:30, când au programat un meciul cu Unirea Urziceni.
Galerie foto


Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: