Mădălina Manole s-a sinucis

Artista Mădălina Manole a murit în această dimineaţă, în jurul orei 6.30. Potrivit IPJ Ilfov, se pare că aceasta s-a sinucis, luând mai multe pastile. Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 43 de ani. Artista îşi anulase concertul de lansare a celui mai recent album invocând probleme de sănătate. Corpul Mădălinei a fost găsit de soţul ei, care  a şi anunţat autorităţile. Nimeni nu îşi explică cum a ajuns Mădălina Manole la sinucidere.

''Sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită. Am fost cea mai fericită mămică de pe pământ în clipa în care mi-am strâns puiul în braţe'', declara ieri Mădălina Manole, pentru ziarul Libertatea. Mădălina Manole eracăsătorită cu inginerul de sunet Mircea Petru, cu care are un băieţel în vârstă de un an.

Anul acesta, cântăreaţa a revenit  pe piaţa muzicală cu un nou album - '09 Mădălina Manole' - care conţine 12 piese şi pe care l-a terminat de înregistrat la sfârşitul lunii ianuarie, după o perioadă în care şi-a dedicat în totalitate timpul băieţelului ei, Petru.

"Sunt melodii noi, câteva cântate în limba engleză, în care se vor regăsi îndrăgostiţii. 'Viaţa e frumoasă lângă tine', 'Marea dragoste', 'Sunt îndrăgostită', 'Cineva chiar te iubeşte' sau 'Without You' sunt câteva dintre melodiile pentru îndrăgostiţi. Am şi o baladă, pentru că n-am cum să-i uit pe cei care sunt mai puţin norocoşi în iubire. Balada se numeşte 'Suflet gol' şi cred că am să-i cam răscolesc pe cei ghinionişti în iubire. Nu am ce să fac', a spus aceasta pentru Agerpres.

Galerie foto


Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: