Pandurii au remizat, scor 0-0 cu Internaţional Curtea de Argeş

Fotbaliştii de la Pandurii au disputat un meci de verificare în compania formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, partida încheindu-se cu scorul de 0-0. În urma acestei partide se va definitiva lotul echipei Pandurii urmând să fie cooptaţi în echipă o mare parte dintre jucătorii formaţiei din Curtea de Argeş.
Antrenorul Marius Baciu a trimis pe teren în prima parte a jocului pe: Mingote, Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Cl. Ionescu, Orac, Sancira, Fertea, Nalaţi, Stromajer. După pauză tehnicianul pandurilor a schimbat aproape întreaga echipă, trimiţând pe teren pe Lazar, Tătaru, Rada, Pleaşcă, Tilincă, Găman, Voinea, Militaru, Vranjes şi Grecu.
Antrenorul Ionuţ Badea a început partida în următoarea formulă: Popa, Matei, Chiricheş, Viera, Frăsineanu, Băcilă, Pintilii, Nasser, Lazăr, Antohi, Apostu iar după pauză au mai jucat Mutu, Iordache, Vlad, Ciucur, Florin Popa şi Baiano.
La meciul programat de la ora 11:00 pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu  au asistat în jur de 1000 de spectatori care au aplaudat la finalul jocului echipa din Curtea de Argeş şi pe antrenorul Ionuţ Badea.
Tehnicianul celor de la Internaţional a preluat echipa din Târgu Jiu urmând să decidă pe parcursul zilelor următoare care va fi lotul cu care va aborda noul sezon.



Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: