Primăria Rovinari vinde garajele din oraş

Administraţia publică locală din Rovinari vrea să scape de garajele pe care le deţine, 12 astfel de construcţii fiind scoase la vânzare prin licitaţie. Pe locul în care acestea sunt amplasate, autorităţile vor să realizeze o parcare ultra modernă, acoperită şi cu barieră. Garajele pentru care nu vor exista cumpărători vor fi mutate în altă zonă.

Este vorba de garaje din prefabricate, aflate în patrimoniul primăriei, amplasate pe strada Lt. Col. Constantin Laurenţiu Lixandru. În zonă, care este una centrală, sunt 24 de garaje, jumătate ale primăriei, jumătate ale cetăţenilor. Autorităţile locale vor să amenajeze pe amplasamentul unde au fost ridicate aceste garaje o parcare modernă, dar şi spaţii de recreare. Astfel, în data de 8 mai, la sediul primăriei Rovinari, va fi organizată o licitaţie publică cu strigare în acest sens. Înscrierile la licitaţie se pot face până în data de 7 mai.

Preţul de pornire la licitaţie este de 2.277lei/buc. “Sunt amplasate în zona Pompieri, cum îi spunem noi. Toate garajele din zona respectivă vor fi mutate sau demolate. Se pot achiziţiona şi se pot muta, şi vor plăti chirie dacă vor să le mute pe terenul proprietate personală a oamenilor. Depinde unde vor să le mute. Acolo vom face o amenajare, cu parcare acoperită, cu foarte mult spaţiu verde şi, bineînţeles, cu un foişor în care să se recreeze oamenii. Pentru cele care nu se vor vinde, deja s-a achiziţionat şi s-a amenajat un loc de parcare pentru garajele respective în zona blocului T1”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Autorităţile locale spun că deja s-au arătat interesaţi 7-8 cetăţeni să cumpere garajele prefabricate din patrimoniul primăriei.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: