Primăria Târgu Jiu, dată în judecată de Transloc

Transloc, societatea de transport în comun de la nivelul municipiului Târgu Jiu, a dat în judecată primăria. Firma încearcă să obțină pe calea instanței câteva sute de mii de lei.

Directorul Vasile Căilea spune că este vorba de niște bani pe care finanțiștii gorjeni le-au lăsat măsură să-i recupereze. ”În urma unui control făcut de cei de la Finanțe, sunt niște pretenții și a trebuit să-i dăm în judecată. Urmează să mai primim niște bani de la primărie. Am făcut noi niște plăți către primărie pe care nu trebuia să le facem. Este vorba de o concesiune pe care nu trebuia să o plătim, trebuia să nu o plătim, pentru terenuri, clădiri. Trebuia să ni le pună la dispoziție cu titlu gratuit. Este vorba de circa 200 mii lei”, a declarat Vasile Căilean, directorul societății Transloc.

Banii ar fi fost plătiți fără drept de Transloc în ultimii trei ani. Reprezentanții Transloc spun că au încercat să rezolve problema fără să apeleze la magistrați, dar că nu au găsit înțelegere. Concesiunea ar fi fost pentru clădirea în care societatea își are sediul și terenul aferent, dar și pentru rețeaua de contact.

Dosarul a fost întregistrat la Tribunalul Gorj, în data de 8 februarie, iar magistrații nu au stabilit până acum un termen de judecată.

Vizualizări: 4,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: