Primăria Târgu Jiu, executată de Aparegio

Primăria Târgu Jiu a fost executată de Aparegio, operatorul regional de apă și canal, pentru neplata unor facturi din 2016. Este vorba de o restanță de valoare mică, bani neplătiți pentru apa consumată de locatarii unui bloc social pe care îl are în administrare.

”E o factură pe apă neplătită pentru blocurile de pe Islaz, care erau în administrarea primăriei. Este vorba de blocurile de lângă Rostramo. Nu au recunoscut la plată facturile, au de plată 1600 lei. Fiind vechi, și plimbându-le între compartimente facturile, nebăgându-le la plată, a trebuit să trecem pe procedură. I-am dat în executare. Dacă nu facem demersurile acestea, ni se impută nouă, pe persoană fizică”, a declarat Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio Gorj.

Primăria a contestat în instanță executarea. Speța se judecă la Judecătoria Târgu Jiu, iar primul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 5 aprilie. Primarul Marcel Romanescu a spus că nu știe motivul pentru care Aparegio a executat primăria, dar a explicat că va da un punct de vedere după ce va obține lămuriri de la compartimentele de specialitate ale instituției.

Vizualizări: 1,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: