Primărie închisă. Angajații, la adunat de gunoaie!

Primăria comunei gorjene Scoarța a fost închisă, joi. Toți angajații, în frunte cu primarul, au lăsat munca de la birou ca să adune gunoaiele din comună. Decizia vine după ce primăria a fost amendată de Garda de Mediu din cauza deșeurilor aruncate la întâmplare.

Cine a avut treabă la Primăria Scoarța în cursul zilei de joi a avut surpriza neplăcută să găsească lacătul pe poartă. La propriu. Toți angajații au fost echipați cu mănuși și au fost duși să adune gunoaiele din comună. „Am luat cizme și mănuși și adunăm gunoaiele. Suntem toți angajații primăriei. Astăzi aveam altă treabă în primărie, dar a trebuit să venim toți să strângem gunoaie”, a spus o angajată. „În doar câteva ore, s-a umplut un camion cu gunoaie. Am umplut sute de saci. Le aruncă oamenii care nu înțeleg că nu aici trebuie să aducă gunoaiele și acum noi, în loc să muncim la primărie, stăm să adunăm gunoaie”, a spus o altă angajată.

Primăria Scoarța a fost amendată de Garda de Mediu Gorj cu 5.000 de lei din cauza poluării. „Am pus lacătul pe poartă și am ieșit toți să strângem gunoaie. Nu aveam altă soluție. Am primit și o amendă de la Garda de Mediu. Am participat toți angajații la acțiune și am salubrizat zona Bibif, din spatele bisericii din comuna Scoarța. Sperăm ca oamenii să conștientizeze că locul gunoaielor nu este la întâmplare”, a fost mesajul primarului din Scoarța, Ion Stamatoiu.

Vizualizări: 13,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: