Primărie și dispensar comunal reabilitate prin PNRR

Două clădiri vechi din comuna Telești vor intra în reabilitare cu bani obținuți prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba de sediul primăriei și dispensarul comunal, ambele beneficiind doar de mici reparații cu bani de la bugetul local. 

Pentru modernizarea și reabilitarea primăriei, autoritățile locale din comuna Telești au obținut o finanțare de 2.000.000 de lei, iar pentru dispensarul comunal 1.000.000 de lei.

”În perioada următoare sediul primăriei va intra în reabilitare, iar funcționarii  se vor muta într-un spațiu din imediata apropiere unde își vor desfășura activitatea până când investiția va fi gata. Am primit 2.000.000 de lei pentru reabilitare și modernizare, la o clădire veche  ce a fost doar reparată acolo unde a fost cazul. Nu a beneficiat niciodată de o reabilitare capitală. La fel și dispensarul va fi modernizat cu 1.000.000 de lei și aici avem aceeași situație ca la primărie, clădire veche, ce nu a fost niciodată reabilitată în totalitate. Ambele locații sunt construite înainte de 1990”, a declarat primarul Romulus Bâldea.

Termenul pentru finalizarea ambelor investiții este de doi ani de zile.

Vizualizări: 871

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: