Primarii așteaptă cu nerăbdare dispariția ”păcănelelor” din sate

Legea care interzice săli de jocuri de noroc în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori a fost promulgată, iar această decizie este motiv de bucurie în special pentru primarii din Gorj. Edilii consideră că ”păcănelele” au distrus multe familii și o dată cu închiderea acestor unități nu vor mai fi nici scandaluri.

În comuna Turburea sălile de jocuri au început să se închidă. ”Am și eu păcănele în comună ca peste tot. Mă bucur sincer că s-a dat legea asta, că mulți oameni s-au distrus din cauza jocurilor de noroc. La mine erau trei săli una lângă alta, iar una din ele s-a închis și în mod sigur urmează și celelalte. Este o decizie foarte bună. Mai descurajează jucătorii”, a declarat Ion Bârcă, primarul din comuna Turburea.

Și la Hurezani, autoritățile așteaptă să se pună lacătul pe sălile cu ”păcănele”. ”Am și eu în comună vreo două săli de jocuri la o populație de 1.557 de locuitori, după ultimul recensământ. Decizia aceasta de închidere a sălilor de jocuri ar trebui să fie benefică, cel puțin mai descurajează jucătorii”, a spus primarul Ion Mândruț.

Edilul din comuna Roșia de Amaradia consideră că jucătorii vor trece acum în online. ”Eu am o singură sală de jocuri în comună și în mod sigur se va închide, dar cei care suferă de boala aceasta nu se vor opri. Vor începe să joace online pentru că mulți au patima asta de care nu mai scapă”, a declarat Liviu Cotojman.

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: