Primăriţa Mosor l-a băgat pe consilierul Belgher în rahat

Scandalul dintre primăriţa din Alimpeşti Elena Mosor şi consilierul local Leonida Belgher continuă. Belgher o acuză pe primăriţă că i-a poluat fântâna cu fecale din canalizare, după ce angajaţii societăţii primăriei au desfundat canalul deversând toată mizeria pe terenul său. Mai mult, consilierul spune că pompa folosită pe post de vidanjă este aceeaşi cu care societatea primăriei curăţă fântânile cetăţenilor. La rândul său, primăriţa spune că Belgher înfundă înadins canalizarea.

Canalizarea la Alimpeşti s-a înfundat joi dimineaţa chiar în apropierea locuinţei consilierului local Leonida Belgher. Consilierul spune că nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de lucruri, însă de data aceasta acuză primăria că a deversat fecalele scoase din canalizare chiar pe terenul său, în apropierea fântânii. Consilierul mai spune că pompa folosită de angajaţii firmei este aceeaşi cu care administraţia curăţă fântânile localnicilor. Consilierul a precizat că a făcut deja o plângere la Poliţie pe acest considerent şi că va sesiza şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. „Oamenii SC Util au tras reziduurile din canalizare exact lângă fântâna mea, pe terenul meu şi pe terenul vecinei mele, toate mizeriile ajungând sub cocenii animalelor. Am sunat la 112, a venit Poliţia, a făcut proces verbal, voi face o plângere şi la DSP. Pompa cu care s-a tras rahatul din canalizare şi urina este pompa cu care angajaţii SC Util au curăţat toate fântânile din comună. S-a înfundat canalizarea, care a fost recepţionată anul trecut, de nu ştiu câte ori până acum. De atâtea ori au tras mizeria cu pompa şi după aceea trag apa de la oameni din fântâni cu ea”, a declarat Leonida Belgher.

Mosor spune că Belgher înfundă canalizarea

Primăriţa spune că pe conducta care s-a înfundat circulă doar apă de râu. Mosor este de părere că tocmai Belgher este cel care înfundă conducta ca să-i caute motiv de dispută. „Nu-i adevărat. Întotdeauna se înfundă în dreptul lui pentru că bagă sticle de plastic pe conductă şi după aceea se duce la televiziune. Din wc-urile oamenilor şi din bucătărie nu vin sticle, o dată am găsit şi o cărămidă refractară. El este cel care înfundă canalizarea. N-are el niciun teren acolo. A făcut intabulare pe pământul statului pe declaraţie pe proprie răspundere şi l-am dat în judecată. Nu i-a deversat nimeni acolo. De la Ciuperceni vine un pic de apă limpede, din râu, ca să asigure transportul. Trebuie să fie conducta la jumătate ca să funcţioneze, era apă curată, nicidecum altceva. Ar fi mirosit în tot satul. Cum, numai nasul lui e sensibil?”, a declarat primăriţa din Alimpeşti, Elena Mosor.

Cât despre folosirea aceleiaşi pompe atât pentru desfundarea canalizării cât şi pentru curăţarea fântânilor, primăriţa Mosor a spus că „Nu-i adevărat. Noi avem furtunuri separate, dar el ce să ştie?”.   

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: