Primarul ales cu peste 90%

Singurul primar din județul Gorj și posibil din țară până la acest moment care a fost votat de peste 90% dintre cetățenii care au fost la urne dezvăluie secretul care stă în spatele acestui succes. Adi Cîmpeanu, primarul din Runcu, este obișnuit cu această reușită pentru că duminica trecută a câștigat al treilea mandat consecutiv cu un procent de 92%.

Vorbim de primarul ”vedetă” al Gorjului în aceste zile pentru care acest succes în câștigarea alegerilor în comuna Runcu a devenit obișnuință. În timp ce alți colegi stau cu sufletul la gură până se numără și ultimul vot, Adi Cîmpeanu culege mulțumirea ultimilor patru ani.

Secretul celui mai dorit primar din Gorj este unul simplu și la îndemâna oricărui edil care se respectă și care respectă cetățenii. ”Este vorba de implicare, seriozitate și muncă în echipă. Am câștigat cel de-al treilea mandat consecutiv cu un procent de peste 90% și reușesc să obțin cel mai bun rezultat din Gorj și cred că și din țară. Nu am făcut nimic deosebit în afară de a-mi face treaba pentru care am primit votul de încredere”, povestește Adi Câmpeanu.

Edilul din Runcu susține că obținea unui procent atât de mare este o responsabilitate enormă pentru că nu poate dezamăgi o comună întreagă.

”Aceste rezultat, acest procent este o responsabilitate mult mai mare decât să fi luat un procent de 30-40%. Această reușită te pune să pui osul la treabă mult mai mult pentru că nu îți poți permite să dezamăgești sau să îți bați joc de încrederea oamenilor. Sfatul meu pentru colegii mei este să muncească și să se implice. Tot ce au promis trebuie să facă. Cum nu le-a fost greu să scrie promisiunile cu pixul pe hârtie, să nu le fie greu nici să le pună în aplicare, iar asta înseamnă implicare, seriozitate și muncă, muncă și iar muncă”, a mai adăugat Adi Câmpeanu, primarul din Runcu.

Vizualizări: 3,548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: