Primarul ar putea retrage autorizaţia Carrefour. Vezi de ce!

Primarul Florin Cârciumaru a declarat la un post local de televiziune că ar putea retrage autorizaţia de funcţionare a marketului Carrefour, deschis acum câteva zile chiar pe Axa Brâncuşi. În ziua deschiderii, Axa Brâncuşi a fost transformată în depozit, în zona Hotelului Gorj fiind grămezi baxuri de sucuri, cutii de fructe şi alte produse.

Cârciumaru spunea că aprovizionarea se va face doar noaptea şi că nu va fi depozitat nimic în stradă. „Nu am greşit cu nimic faţă de axa Brâncuşi şi faţă de ansamblul de la Târgu Jiu. Mă voi duce acolo, nu am fost la deschidere, dar pot să vă spun că în momentul în care am fost de acord să se deschidă acest minimarket pe Calea Eroilor am avut o discuţie, la mine în birou, cu directorul general al Carrefour România şi i-am spus de la început că trebuie să respecte anumite reguli: să nu depoziteze nimic şi că aprovizionarea se face noaptea. Nu respectă aceste condiţii, o să fim martori cu toţii că într-o zi două li se va ridica autorizaţia de funcţionare“, a explicat Cârciumaru.

De amintit că ar fi că acest magazin a răsărit pe Calea Eroilor acum câteva săptămâni, opinia publică aflând despre deschiderea lui abia când au afişat numele firmei. Acum câteva luni a fost un imens scandal mediatic deoarece în spatele Bibliotecii Judeţene, în locul unor case de patrimoniu, se dorea deschiderea un magazin Billa. În cele din urmă refuzul opiniei publice a învins şi acesta nu a fost deschis, dar în schimb a apărut unul în zona Hotelului Gorj. Calea Eroilor ar putea intra în patrimoniul UNESCO, şi pe lângă operele lui Constantin Brâncuşi, în patrimoniul mondial „intră“ şi magazinul Carrefour de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: