Primarul Bucurescu, amendat de poliţişti

Primarul comunei Slivileşti, Sorin Bucurescu, a fost amendat ieri de oamenii legii pentru depăşirea vitezei legale. El s-a grăbit să ajungă la o şedinţă la care a fost convocat de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj şi a apăsat prea tare pedala de acceleraţie circulând cu o viteză de 87 de kilometri la oră în localitate.

Primarul Sorin Bucurescu trebuia să ajungă la şedinţă la Târgu Jiu la ora 10. Pentru că era în întârziere a ignorat avertismentele celorlalţi participanţi la trafic care-l informau că e radar pe tronsonul de drum pe care se deplasa, respectiv raza localităţii Câlnic şi a apăsat pedala de acceleraţie cât a putut. „Mi-au făcut ceilalţi şoferi bliţuri, am şi staţie pe maşină mi s-a spus că e radar, dar era târziu, întârziam la şedinţă”, a spus Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti. Oamenii legii nu l-au iertat. El a depăşit viteza legală cu aproape 30 de kilometri la oră. „Aveam 87 de km la oră când am dat în radar. Am primit 360 de lei amendă, asta e dau bani la stat acum că şi aşa am prea mulţi”, a mai spus Bucurescu.

Primarul, Sorin Bucurescu s-a grăbit să ajungă la o şedinţă care punctual lui de vedere nu şi-a atins scopul. Cu banii daţi la stat pentru că a încălcat regulile de circulaţie primarul a fost cât pe ce să rămână nemâncat, nu a mai avut bani să ia masa la restaurant şi s-a mulţumit cu nişte covrigi.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: