Primarul care a cumpărat ornamente de sărbători din banii lui

Situație inedită într-o comună gorjeană! Pentru că aleșii nu au fost de acord să se cumpere ornamente care să împodobească localitatea de sărbători și nici cu un foc de artificii în noaptea de Revelion, primarul a decis să pună bani din propriul buzunar ca să aibă luminițe în comună.

Localitatea Drăguțești era pe punctul de a nu avea nicio instalație luminoasă, în acest an, de sărbători. Primarul Dumitru Ion Popescu a explicat că nu a găsit înțelegere în Consiliul Local să aloce bani pentru acest capitol așa că a fost nevoit să găsească soluții. Și a găsit.

Comuna a fost împodobită cu bani din propriul buzunar: “Nu au votat consilierii locali pentru ornamentele de sărbători. Din bunăvoința unor oameni de bine și din bugetul familiei mele, am făcut în așa fel încât să putem să împodobim comuna. Vreau să rămână o comună frumoasă. Am cumpărat din banii mei și cu ajutorul unor prieteni și vreau să împodobim toată comuna, să intre în spiritul sărbătorilor. Spuneau de ce ne trebuie nouă artificii sau spectacol în noaptea de Revelion? Anul trecut, au fost aproape 300 și ceva de oameni în curtea primăriei, de Revelion”.

Tot din sponsorizări și bani aduși de acasă, edilul a anunțat că va face și un foc de artificii în noaptea de Revelion. Toți localnicii au fost invitați în curtea primăriei în noaptea dintre ani ca să admire artificiile. „Anul acesta, se va face focul de artificii. Invit toți cetățenii din comuna Drăguțești să fie prezenți în noaptea de Revelion, la primărie, să ne urăm La mulți ani și îmi doresc să rămână ca tradiție acest lucru. De ce să meargă la Târgu Jiu să vadă artificiile? Focul de artificii de Revelion va fi tot din banii mei. Am câțiva prieteni care mă ajută”, a mai explicat edilul din Drăguțești.

Galerie foto



Vizualizări: 6,995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: