Primarul Craiovei ar vrea dar nu prea să schimbe gazonul de pe „Ion Oblemenco”

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, îl contrazice pe Victor Pițurcă şi spune că nu va schimba gazonul de pe stadionul din Craiova acum. Acesta a precizat că are  două probleme care îl împiedică,  una juridică, pentru a nu avea probleme cu legea,iar a doua e legată de calitatea gazonului. 

CS Universitatea Craiova ar putea fi nevoită să mai joace o perioadă pe gazonul execrabil de pe „Ion Oblemenco" sau să se mute pe „Extensiv", cum amenința de curând antrenorul Victor Pițurcă.

Primarul Mihail Genoiu s-a declarat în favoarea schimbării suprafeței de joc, „sunt printre cei mai mari susținători”, însă nu acum: „Poate să mă înjure oricine, dar nu schimb acum”.  Primarul a precizat că în acest moment se confruntă cu două probleme: „Una juridică, cum îl schimb ca ulterior să nu avem probleme cu legea, iar a doua este cea legată de calitatea gazonului, și anume cu ce fel de gazon îl înlocuiesc”.

Joi ar urma să aibă loc o întâlnire între Primăria Craiovei şi Compania Naţională de Investiţii, pentru a se lua o decizie în privinţa problemelor pe care le are stadionul.

Pițurcă anunțase deja, în Gazeta Sporturilor, că va fi montat un gazon mixt, „ca pe Amsterdam ArenA sau Wanda Metropolitano.  94 - 95% va fi iarbă naturală, iar 5 - 6% gazon sintetic. Și va fi pus acum, în octombrie, când se va întrerupe campionatul pentru meciurile naţionalei cu Feroe şi Norvegia".

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: