Primarul de la Runcu, în sondajul de la Târgu Jiu

Numele candidatului PSD pentru Primăria Târgu Jiu va fi făcut public până la 1 decembrie. Este promisiunea lui Florin Cârciumaru care anunţă sondaj în cel mult două săptămâni. Şase persoane vor fi incluse în sondaj. Printre ele s-ar putea găsi şi primarul Adrian Câmpeanu, de la Runcu.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a dat asigurări că sondajul va începe în această lună şi rezultatul va fi făcut public. Nu a vrut să dezvăluie şi numele incluse în sondaj, dar vor fi cele vehiculate deja în spaţiul public. Printre ele, viceprimarii Adrian Tudor şi Aurel Popescu, Gabriel Giorgi sau Luis Popa. „Este o problemă foarte delicată pentru noi. Nu vreau să mai dau nume. În maximum o săptămână sau două se va trece 100% la sondaj. Numele au fost deja vehiculate de multe ori prin diferite emisiuni. Căutăm, încă mai căutăm. Nu este uşor, dar trebuie să trecem printr-un prim sondaj, să vedem unde ne situăm, pentru că partidul trebuie să găsească o soluţie”, a explicat preşedintele PSD Gorj.

Florin Cârciumaru a dat de înţeles că o variantă ar fi şi primarul din Runcu, unul dintre cei mai buni edili din Gorj. Până acum, social-democraţii nu au purtat astfel de discuţii, dar negocierile vor începe după ce va fi gata sondajul.

„Sunt cinci, şase persoane. Numele lui Adrian Câmpeanu a fost vehiculat, de exemplu. Nu vă pot spune dacă va fi în sondaj. Am discutat cu câţiva colegi din conducerea organizaţiei PSD Gorj şi am hotărât să nu mai venim cu nume. Ne organizăm şi vom da drumul la acest sondaj. Îl vom face public când va fi gata. Domnul primar de la Runcu este un nume care a fost discutat ca un posibil candidat pe viitor. Noi trebuie să convingem anumiţi oameni dacă ies pe poziţii bune în sondaj. Este unul dintre cei mai buni primari ai judeţului Gorj şi faptul că a câştigat cu scorul obţinut spune ceva. Până acum, noi nu am discutat cu niciunul. Din anumite puncte de vedere e prea devreme să discutăm de candidatul din 2020, dar vom face acest sondaj, că s-a lansat această idee”, a mai transmis Cârciumaru.

Vizualizări: 3,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: