Primarul de la Tismana asfaltează uliţa soacrei lui Călinoiu

Marian Slivilescu, primarul de la Tismana, încearcă să se pună bine cu şefii de la judeţ. Recent înscris în PSD edilul local a început lucrările de asfaltare a drumurilor săteşti. Coincidenţă sau nu, prioritară a fost uliţa din Celei, unde locuieşte soacra lui Ion Călinoiu. Chiar dacă lucrările se desfăşoară anevoios bătrânii sunt mulţumiţi că drumul devine practicabil. Deşi nu au asfalt, oamenii spun că lucrurile au început să se schimbe în bine de când primarul e coleg de partid cu Ion Călinoiu. Slivilescu a trecut de la PP-DD la PSD datorită ordonanţei care a permis traseismul politic.

Utilajele Întreprinderii de Drumuri şi Poduri din subordinea Consiliului Judeţean pot fi văzute zilnic la treabă pe uliţele din Celei, care în ultimii ani au fost uitate de autorităţile locale. Oamenii spun că lucrurile s-au schimbat de când primarul a trecut la PSD, mai ales că vecina lor este soacra preşedintelui Ion Călinoiu. „Într-adevăr, stăm pe uliţă cu soacra lui Ion Călinoiu, avem drumuri neasfaltate, dar nu ne putem plânge că am rămas vreodată înzăpeziţi de când dânsul este la Consiliul Judeţean. Pe vremuri aici nu puteam ajunge cu maşina. De vreo câteva săptămâni, au început lucrările pentru asfaltare. De mult timp ni s-au promis şi nouă drumuri ca la toată lumea, dar abia acum se pare că vor fi reparate. Eu, unul cred că de data aceasta se vor asfalta pentru că primarul e acum la PSD tot ca şi Ion Călinoiu”, a declarat un localnic.

Potrivit primarului Marian Slivilescu, asfaltarea uliţei din Celei va fi finalizată până în vara anului viitor. „În ultimele trei mandate nu s-a făcut nimic în Celei. Eu am vrut să asfaltez, în primul rând, drumurile care duc spre biserică. Din bugetul anului 2014 am alocat fonduri pentru asfaltarea Uliţei Rusteştilor din Celei şi a Aleii Vişa din oraşul Tismana, valoarea proiectului fiind de 120 de mii de euro. Am organizat licitaţie, iar câştigătorul a fost Întreprinderea de Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean. Lucrările au începută în urmă cu vreo patru săptămâni şi avem ca termen de execuţie un an. Sper ca vremea să ne permită să realizăm balastarea drumului, podeţele şi şanţurile”, a declarat Marian Slivilescu, primarul de la Tismana.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: