Primarul decide marți dacă semnează contractul cu Bălăeț

Consiliul Local Târgu Jiu s-a întrunit luni în ședință extraordinară pentru a clarifica situația de la Clubul Sportiv Municipal, acolo unde câștigătorul concursului pentru postul de director așteaptă de câteva săptămâni numirea în funcție.

O hotărâre mai veche de consiliu nu îi permite primarului Romanescu semnarea contractului de management decât după ce Consiliul Local validează rezultatul concursului. Majoritatea PSD-ALDE-PSRo din consiliu a găsit tot felul de tertipuri în ultimele ședințe pentru a nu valida concursul. Nici după ședința de luni, lucrurile nu sunt 100% clarificate. Consilierii au validat rezultatul concursului, dar au scos din proiectul de hotărâre partea referitoare la proiectului de management.

"O să cer un punct de vedere Direcției Juridice și, dacă e în regulă, să semnez marți contractul cu domnul Robert Bălăeț", a spus primarul Romanescu.

Sunt deja 14 luni de când Clubul Sportiv Municipal a fost înființat, dar nu a funcționat nicio zi. Peste 250 de copii, alături de părinți și antrenori, au protestat duminică în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, bătând mingea pe betonul amprentat, tocmai pentru că nu au unde face sport în oraș. (R.S.)

Vizualizări: 1,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: