Scandal la primărie pe banii de mărțișoare. A fost chemată poliția!

Tot mai multe ședințe de consiliu local se termină în Gorj cu intervenția poliției. Doar în acest an au fost astfel de situații la Albeni, Fărcășești, Tismana și, mai nou, la Drăguțești, acolo unde contabila a sunat la 112 pentru a cere intervenția poliției. S-a întâmplat vineri, când între consilierul local Ion Bîrsanu și secretară a fost un dialog mai dur, tema fiind banii cheltuiți pentru mărțișoare.

Polițiștii gorjeni au fost chemați vineri după-amiază la primăria Drăguțești, contabila sunând la 112 după ce un consilier local s-a răstit la secretară. S-a întâmplat imediat după ședința de consiliu, în biroul primarului.

Secretara Valentina Zgondea a declarat că nu e prima dată când consilierul este agresiv verbal. „Are tot timpul o atitudine foarte agresivă, agresiv verbal, acum a fost foarte violent. A fost nevoie să intervină o colegă, doamna contabilă a sunat la 112, iar femeia noastră de serviciu a trebuit să îl țină pe dumnealui, că devenise deja foarte violent, nu m-a lovit, doar verbal m-a agresat. Dumnealui e tot timpul nemulțumit, motivul a fost că a făcut, după cum susținea, mai multe cereri la primărie și că nu i s-a dat răspuns, că nu i s-au pus la dispoziție anumite documente. Eu nu aveam nicio vină. La fiecare ședință are aceeași atitudine, vine și în timpul programului și are aceeași atitudine. Am făcut plângere și am scris tot ce s-a întâmplat. Eu vreau doar să se facă dreptate și să pot să merg la serviciu liniștită”, a declarat, corespondentului Mediafax, Valentina Zgondea, secretara Primăriei Drăguțești.

Consilierul local Ion Bârsanu susține că scandalul ar fi început pentru că femeia nu i-ar fi arătat documentele prin care să justifice banii cheltuiți pe 8 martie, pentru mărțișoare. „A fost pe un ton mai ridicat, dar nu scandal. Problema a fost cu 8 martie, că nu au vrut să prezinte actele pentru banii cu care au cumpărat niște mărțișoare, asta a fost, în rest nimic. Nu a vrut, a zis că e treaba lor și asta a fost tot, un pic mai aprinsă discuția, treaba dumnealor", a declarat consilierul Ion Bârsanu, citat de Mediafax.

Poliția a deschis dosar penal. Scandalurile de la consiliile locale sunt legate în principal de faptul că se apropie alegerile locale.

Vizualizări: 1,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: