Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primarul din Albeni, suspendat din funcție

Primarul comunei Albeni, Ionuț Stan, a fost suspendat din functie. Prefectul Marcel Iacobescu a emis, vineri, ordinul de suspendare.

Decizia vine ca urmare a faptului că primarul Stan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat penal într-un dosar pentru mai multe infracțiuni de corupție.

Este suspectat de ofițerii de la Direcția de Anticorupție, printre altele, că ar fi luat mită, ar fi făcut trafic de influență. Banii i-ar fi primit în schimbul unor angajări în instituția publică.

Luna trecută, mai mulți ofițeri de la DGA au descins cu jandarmii în primărie și au făcut percheziții. "Sunt infracțiuni de corupție: trafic de influență, luare de mita, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu. Ar fi primit sume de bani pentru angajări. Cercetarea penala are caracter secret si nu cunosc alte aspecte. S-a dispus retinerea pentru 24 de ore", a declarat Mădălina Ignat, avocata edilului din Albeni.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: