Marcel Romanescu: Cel mai puternic contracandidat a fost Luminița Popescu

Se ascut „săbiile” pe scena politică în pregătirea candidaților pentru alegerile locale din 2024. Primarul liberal Marcel Romanescu a declarat că Luminița Popescu, rectorul Universității „Constantin Brâncuși”, a fost cel mai puternic contracandidat pe care l-a avut în urmă cu doi ani, și nu Ciprian Florescu, candidatul PSD.

Declarațiile lui Marcel Romanescu vin în contextul în care au apărut zvonuri că Luminița Popescu ar putea candida din partea PSD pentru Primăria Târgu Jiu.  Social-democratul Eduard Lădaru a comentat această informație și a afirmat că acest lucru nu e posibil, și că „Luminița Popescu ar juca hora cu Marcel Romanescu”.

De partea cealaltă, primarul Romanescu susține că, în Consiliul Local, Luminița Popescu, aleasă pe lista Pro România, a fost mai mult de partea PSD până acum. În plus, Marcel Romanescu a declarat că Popescu a fost cel mai puternic contracandidat de acum doi ani, și nu candidatul PSD, Ciprian Florescu.

“Candidat cu greutate e greu de găsit. Ei au un candidat lipsit de greutate, și mă refer la Edi Lădaru. Dar e dificil să pregătești un candidat. La PSD, văd reacții care îmi stârnesc foarte multe zâmbete. Spunea domnul Lădaru că nu are ce căuta doamna Luminița Popescu în PSD. Cel mai puternic contracandidat pe care l-am avut în 2020 n-a fost Ciprian Florescu. Cel mai puternic a fost Luminița Popescu. Din păcate, n-a avut formațiunea politică care să poată să o propulseze și a mai făcut o mare greșeală. Nici nu și-a luat un strateg, pe cineva să-i pregătească campania electorală. Vorbim de un cadru universitar excepțional. Dintre consilierii locali, doamna Luminița Popescu a fost cel mai echilibrat”, a declarat Romanescu, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: