Ce spune Luminița Popescu despre o posibilă candidatură la primărie din partea PSD

Luminița Popescu a comentat, la un post local de radio, ultimele zvonuri cum că ar putea candida din partea PSD pentru Primăria Târgu Jiu. Rectorul Universității „Constantin Brâncuși” și consilier local, Luminița Popescu a declarat că încă n-a avut vreo discuție privind o eventuală candidatură pentru fotoliul de primar. Întrebată dacă ar mai candida o dată, Luminița Popescu nu a spus nici da, nici nu.

Până acum, susține Luminița Popescu, nu a purtat discuții privind o candidatură la Primăria Târgu Jiu nici cu Partidul Pro România, pe care îl reprezintă în Consiliul Local.

“Nu am purtat discuții cu nicio formațiune politică. Nici măcar cu Partidul Pro România, din care fac parte și pe care îl reprezint în calitate de consilier local în Consiliul Local. Nu m-a întrebat nimeni pe acest subiect. Doar ce am aflat din presă despre această posibilă candidatură a mea la funcția de primar din partea unei formațiuni politice”, a declarat Luminița Popescu.

A mai adăugat că un partid puternic i-ar dat mai multe șanse oricărui candidat. „Este foarte greu să vă dau un răspuns acum. Candidatura mea la Primăria Târgu Jiu a fost stabilită cu o lună și jumătate. Am intrat foarte târziu în această cursă. Acum aș avea experiența de atunci. Știu unde am greșit. Știu și ce am făcut bine, dar este mult prea devreme să spun. Desigur, orice candidat cât de bun ar fi, dacă n-are un partid puternic în spate, nu are șanse de reușită. Candidaturile independente nu sunt chiar un exemplu de succes”, a mai spus Luminița Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

Luminița Popescu a candidat și, în 2020, la alegerile locale. Recent, edilul Marcel Romanescu a declarat că Popescu a fost cel mai puternic contracandidat și nu social-democratul Ciprian Florescu.

Vizualizări: 1,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: