Primarul Mihuţescu vorbeşte din maşină cu alegătorii

Primarul comunei Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, a fost la un pas de a fi linşat de romii din comună! Aproximativ 30 de părinţi s-au strâns în faţa şcolii pentru a-şi spune nemulţumirile legate de faptul că micuţii care învaţă la unitatea şcolară din localitate nu au de unde bea apă, motiv pentru care trebuie să se roage de localnici prin sat pentru un pahar cu apă. Când i-a văzut, primarul Mihuţescu nu a avut însă curaj să coboare din maşină.

Nemulţumirea părinţilor este că elevii de la Şcoala Generală Galbenu din Baia de Fier precum şi preşcolarii din localitate sunt nevoiţi să meargă prin sat pe la oameni să ia apă de băut. Părinţii copiilor spun că în campania electorală primarul le-a promis că va rezolva problema însă când s-a văzut instalat în scaunul de primar nu i-a mai băgat în seamă. „Nu sunt doamnă condiţii, nu e apă, copiii se duc la omul de stă lângă şcoală dar nu-i lasă tot timpul că ei sunt copii, lasă poarta deschisă, fac udeală, primarul ne huiduieşte când îi spunem şi noi ce avem pe suflet“, a spus Ana Romanescu din Baia de Fier.

„La alegeri o să-i întoarcem spatele“

Primarul Constantin Mihuţescu a mers miercuri seară în comunitatea de romi, nu pentru a le asculta ofurile, ci pentru a-i saluta din maşină, pentru că nu a avut curaj să coboare de frică să nu fie linşat de cei care abia acum şi-au dat seama că au fost minţiţi. „Noi nu-i facem nimic, doar să vină să vorbească, să ne spună de ce nu e apă la şcoală, dar îi e greu să coboare din maşină. Aşa vom face şi noi la alegeri nu o să mai fim proşti îi întoarcem spatele“, a spus Dumitru Linguraru.

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: