A rămas sub cerul liber după ce acoperişul casei a cedat

O bătrână din Bumbeşti Piţic a rămas sub cerul liber. Acoperişul casei sale a cedat din cauza zăpezii căzută iarna trecută. Femeia nu are bani să refacă acoperişul astfel că speră într-o minune.

Sofia Modoran în vârstă de 74 de ani din comuna Bumbeşti Piţic locuieşte singură de câţiva ani. Acoperişul locuinţei a cedat în urmă cu doar câteva săptămâni după ce stâlpii de sprijin au putrezit. „Eram în curte am auzit o bubuitură, am alergat să văd ce s-a întâmplat şi când am ajuns lângă casă aproape să pic jos din picioare când am văzut acoperişul dărâmat. M-am mutat din camera aia, stau într-o cămăruţă unde mai e puţin acoperiş dar îmi e frică noaptea să nu cadă peste mine când dorm“, a povestit cu lacrimi în ochi bătrâna.

Cele trei fiice ale bătrânei sunt căsătorite în alte localităţi, nu-i pot reface locuinţa întrucât nu lucrează niciuna dintre ele. Astfel că femeia se roagă să nu plouă pentru a nu fi nevoită să doarmă prin vecini. „Am 350 de lei pensie, dar abia îmi ajung de mâncare şi medicamente nu am cu ce să fac acoperişul, fetele mele nu au cum să mă ajute, nu au nici ele bani, au copii n-am ce mă face“, a spus Sofia Modoran.

Singura speranţă a bătrânei este ca cineva cu suflet să o ajute să-şi refacă acoperişul casei.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: