Primarul Pavel a renunţat la fotbal pentru primărie

Primarul Florin Pavel nu mai este microbist de când a preluat frâiele comunei Peştişani. Acesta spune că nu mai are o echipă favorită, iar timpul limitat nu-i permite decât să urmărească secvenţe din vreun meci al echipei naţionale de fotbal. Singurul regret al şefului din Peştişani este acela că nu-şi poate petrece mai mult timp în mijlocul familiei. Deşi se pregăteşte pentru un nou mandat, Florin Pavel nu i-ar recomanda fiului său să devină vreodată primar.

Florin Pavel a fost un microbist înrăit până să ajungă primar. Acesta era pasionat de fotbal şi de multe ori chiar practica acest sport. “Acum nu mai sunt microbist. M-a pasionat foarte mult fotbalul până să ajung primar. N-am mai fost pe vreun stadion de aproape opt ani. Timpul liber nu mai permite decât să urmăresc secvenţe din meciurile de fotbal în care joacă echipa naţională”, a declarat primarul comunei Peştişani. Cu toate acestea, Florin Pavel spune că nu tânjeşte după vremurile în care trăia emoţii, pe stadion, pentru echipa favorită, singurul său regret fiind acela că nu poate petrece mai mult timp împreună cu familia sa. Primarul comunei Peştişani este căsătorit şi are un băieţel în clasa a IV-a. “Singurul meu regret este acela că nu stau mai mult timp cu familia. Cred că băieţelului meu, Alexandru, ar trebui să-i acord mult mai multă atenţie. Soţia mea fiind medic este foarte ocupată şi ca atare de copil se ocupă cel mult mama care a fost învăţătoare. Alexandru mă roagă mereu să jucăm împreună tenis de câmp sau baschet, însă nu cred că apuc să mă joc cu el mai mult de 4-5 ori pe an”, a precizat Florin Pavel.

Se pregăteşte pentru campania electorală

Florin Pavel se pregăteşte pentru un nou mandat de primar. Acesta spune că va candida din partea PNL-ului fiind agreat în continuare de şefii săi de partid. “Şi anul viitor voi candida la alegeri tot din partea PNL-ului. Partidul mă susţine în continuare în ciuda zvonurilor lansate de adversarii mei politici. Chiar dacă suntem doar o comună, mă voi preocupa să asigur comunităţii mele confortul de la oraş”, a declarat edilul local. Acesta a mai precizat că nu şi-ar dori vreodată ca fiul său să-i calce pe urme şi să devină primar. “Nu i-aş recomanda niciodată fiului meu să devină primar. Indiferent dacă este vorba despre un oraş sau despre o comună, munca este la fel. Pierzi foarte mult timp pentru a rezolva problemele celor ce te-au ales şi-ţi sacrifici familia. Aş fi mai mulţumit dacă s-ar orienta spre sport. Îi place baschetul şi e un lucru bun”, a menţionat primarul Pavel.

CONCEDII

Primarul este pasionat de călătorii. Majoritatea concediilor şi le-a petrecut pe litoralul românesc, în staţiunea Eforie Sud. “De vreo opt ani, în fiecare vară, merg împreună cu familia în staţiunea Eforie Sud mai mult pentru nămolul de acolo, foarte benefic sănătăţii. N-am fost niciodată, în concediu, în străinătate. Sper să fac asta anul viitor pentru că în fiecare vară promit soţiei şi copilului că vom merge în Grecia sau în Turcia”, a declarat Florin Pavel.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: