Ce face primarul din Plopşoru ca să rămână tânăr

Petre Grigorie, primarul comunei Plopşoru, este fotbalist în toată regula. Pasiunea pentru fotbal o are încă din copilărie, iar pentru acest sport a fost antrenat câţiva ani la rând de Teo Ţarălungă, fosta extremă a Craiovei Maxima. Edilul local mai joacă din când în când şi la echipa “Viitorul Plopşoru”. Acesta spune că nu va renunţa la stilul său de viaţă întrucât vrea să rămână veşnic tânăr.

Petre Grigorie a renunţat la concediul de odihnă de când a devenit primarul comunei Plopşoru. Acesta spune că nu are nevoie de relaxare pentru că îi este bine în mijlocul oamenilor şi nu simte deloc oboseala. Ba mai mult, consideră că viaţa sa activă îl ajută să rămână tânăr. “Din anul 2000, nu mi-am mai luat niciodată concediu. Nu mă simt obosit pentru a avea nevoie de timp liber. Mă simt bine în mijlocul familiei mele şi a oamenilor din comună. Simt că trăiesc şi capăt putere făcând lucruri bune. Dacă joc fotbal, merg la cumpărături, joc în horă ori cânt sunt lucruri pe care sunt liber să le fac în fiecare zi. Nu e nevoie să-mi iau concediu pentru a mă bucura de viaţă. Îmi doresc să fiu întotdeauna activ ca acum şi să mă pregătesc continuu pentru a rămâne veşnic tânăr. Oamenii care nu sunt activi şi nu au un ţel în viaţă îmbătrânesc repede”, a declarat Petre Grigorie.

Fotbalist cu legitimaţie în toată regula

Primarul comunei Plopşoru este pasionat de fotbal încă din copilărie. Pasiunea sa a fost perfecţionată în timpul anilor de liceu când a activat în echipa de tineret a Universităţii Craiova. “Mi-a plăcut fotbalul încă de mic. Jucam atât pe maidan, cât şi pe câmp când stăteam cu vitele. Când am crescut am plecat la liceu la Craiova. În toată perioadă aceea am jucat fotbal la echipa de juniori. Timp de câţiva ani am fost elevul lui Teo Ţarălungă, fosta extremă a Universităţii Craiova. Îmi admiram profesorul şi ca orice copil aveam un idol, pe Ilie Balaci. Nu am renunţat nici acum la fotbal, din când în când mai intru pe teren la meciurile echipei “Viitorul Plopşoru”, a precizat Petre Grigorie. Edilul local este căsătorit şi are doi copii, un băiat şi o fată. Acesta spune că fiul său i-a moştenit pasiunea pentru fotbal. “Fiului meu îi place foarte mult fotbalul dar nu îi voi dirija eu viaţa. Îl voi lăsa pe el să-şi aleagă domeniul în care îşi va face o carieră. La fel s-a întâmplat şi în cazul meu. Singur am hotărât ce liceu şi ce facultate să urmez. Întotdeauna am avut ultimul cuvânt de spus în ceea ce priveşte viaţa mea”, a declarat primarul comunei Plopşoru.

REGRETE

Primarul comunei Plopşoru regretă că nu a urmat o carieră militară. “Aş fi vrut să urmez cariera militară, însă în armată mi s-a comunicat că nu pot opta spre studii de specialitate întrucât bunicul meu a fost deţinut politic. Astfel, am urmat studiile Facultăţii de la Petroşani şi am devenit inginer în exploatări minere, ulterior susţinând doctoratul în acest domeniu”, a declarat Petre Grigorie.

PLANURI

Petre Grigorie va candida pentru un nou mandat de primar. Acesta este hotărât să câştige alegerile întrucât spune că mai are multe proiecte de realizat. “Sunt obligat să duc până la capăt proiectele începute şi mai am încă multe planuri îndrăzneţe de realizat pentru dezvoltarea durabilă a comunei”, a declarat Petre Grigorie.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: