Primarul Romanescu nu știe când vor începe lucrările la Casa de Cultură

Nici până în momentul de față nu se știe când vor începe lucrările de modernizare a Casei de Cultură din Târgu Jiu, cu toate că au trecut aproximativ doi ani de la atribuirea contractului.

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că nu știe când vor începe lucrările, pentru că au apărut o serie de discrepanțe între studiul de fezabilitate întocmit de primărie și proiectul de modernizare: „Am avut o discuție cu doamna Pătrășcoiu de la CNI. Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le reglăm, pentru că de la studiu de fezabilitate la proiect au mai apărut anumite modificări,. care sunt pe partea de structură, care nu au fost prinse în studiul de fezabilitate și care nu se regăsesc în valoarea lucrărilor. De asemenea, de la momentul care s-a licitat și până astăzi, prețurile la materiale au crescut foarte mult. Trebuie să găsim soluțiile care lucrările să fie efectuate așa cum trebuie.

Trebuie să fiu magician ca să îmi dau seama când vor începe aceste lucrări“, a spus primarul Marcel Romanescu la o emisiune de la postul 1 Plus Tv. 

Vizualizări: 697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: