Prime la complexuri de Ziua Energeticianului

Energeticienii din Gorj se pregătesc de sărbătoare. În data de 20 iulie, este ziua lor. Conducerile celor două complexuri au negociat sau urmează să negocieze banii care îi vor aloca salariaţilor.

Conform spuselor directorului general al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, sumele vor fi stabilite săptămâna viitoare împreună cu sindicatele şi că cel mai probabil suma va fi tot în jurul valorii de 625 de lei, la fel ca anul trecut. “Vom negocia săptămâna viitoare cu sindicatele şi pentru Ziua Energeticianului şi pentru Ziua Minerului. O să le dăm ceva, conform contractului care este în vigoare până în 2012, conform bugetului aprobat, dar după negocierea cu sindicatele. Anul acesta, cel mai probabil vor primi la fel ca şi anul trecut, 625 de lei”, a declarat Octavian Graure, directorul general al CE Turceni.

Energeticienii de la Rovinari primesc 300 de lei

Energeticienii de la Complexul Energetic Rovinari, dar şi restul angajaţilor vor primi fiecare 300 de lei cu ocazia Zilei Energeticianului. Asta pentru că, de Ziua Minerului vor primi alţi 300 de lei din partea conducerii unităţii. “De Ziua Energeticianului toţi salariaţii Complexului Energetic Rovinari vor beneficia de primă în sumă de 300 de lei. Este un drept prevăzut în contractul colectiv de muncă la nivel de unitate, pe care noi l-a respectat de fiecare dată”, a declarat Diana Milea, purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Rovinari.    

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: