Primul eşec pentru ACS Târgu Jiu

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu a pierdut acasă derby-ul Grupei C, fiind învinsă de CSM Târgu Mureş cu scorul de 100-60.

Antrenorul Laurenţiu Răuţ de la ACS Târgu Jiu a spus că mureşenii vor fi greu de învins de orice echipă din grupă. „Au un lot foarte valoros, cu jucători cu experienţă, cu mult peste alte echipe, chiar şi din Grupa B. Va fi greu să-i învingă cineva în această grupă. Pentru noi este important să rămânem aproape de ei. Noi atât am putut la acest meci”, a spus Răuţ după meci.

Deşi a recunoscut superioritatea oaspeţilor, Răuţ crede că eşecul a fost prea dur: „Un eşec prea dur în opinia mea, dar au fost mai buni. Au meritat victoria, au condus tot meciul. Ne aşteptam să avem un meci mai greu, din cauza problemelor medicale de la echipă. Americanul Patterson are o problemă care îl ţine departe de teren încă vreo 10 zile. Este un jucător important pentru noi, iar acest lucru s-a văzut şi în primele meciuri”.

Cel mai bun om al gorjenilor a fost Kevin Allen, cu 20 de puncte, urmat de Adrian Roşu cu 17 puncte, Alex Berca şi Marius Deconescu cu câte 9 puncte. (A.A.)

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: