Prins de polițiști din cauza câinelui

Un bărbat urmărit pentru punerea în executare a pedepsei cu închisoarea a fost identificat noaptea trecută de jandarmi după ce a fost dat de gol chiar de câinele său.

Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112 cu privire la faptul că un câine periculos se plimbă pe o stradă din Brașov. Jandarmii au fost informați și de faptul că patrupedul s-a adăpostit într-o mașină parcată, în care se afla, cel mai probabil, stăpânul animalului. Acest lucru s-a și adeverit. 

Pe numele lui era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier.
 
 
 
 

 

"Un apel primit prin sistemul 112 prin care ni se semnala prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov, s-a dovedit a fi un apel mult mai important pentru colegii noștri. Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia.

Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier. Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție. 

În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui. Loialitatea câinelui față de stăpân nu poate fi contestată dar, din păcate, acesta nu-l poate apăra și în fața rigorilor legii", au transmis autoritățile.

 
 
 
 

Vizualizări: 2,029

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: