Finul primarului din Slivilești, reținut de polițiști. A ucis un om cu mașina și a fugit de la locul accidentului!

Accident teribil, noaptea trecută, pe o șosea din Slivilești. Un bărbat a fost accidentat mortal cu mașina, iar șoferul a fugit de la fața locului. Apoi a parcat autoturismul în curtea primarului și a fugit. Ancheta a scos la iveală că șoferul este finul primarului Sorin Bucurescu. 

Acesta din urmă a declarat că nu știa ce a făcut finul său. I-ar fi spus doar că ar fi lovit o căprioară cu mașina. Primarul Sorin Bucurescu a explicat că, două ore mai târziu, s-a trezit cu Poliția la poartă.

"Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. Eu am zis: Ce, ceva? "Nu văzui, dar eu dădui peste ceva", a zis. Eu zic: În ziua de azi, ştii care sunt regulile, comuna e plină de camere, avem şi la primărie şi la poliţie. dacă ştii că e ceva grav, suni la Poliţie şi te duci și eu am intrat în casă. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. Nici el nu ştia. Iar pe la 3 m-am trezit cu Poliția și eu atunci am aflat că el lovise un om. Nici mașina nu am verificat-o până atunci, să vad dacă e lovită sau nu. E finul meu. A venit de sărbători din Elveția și parca mereu mașina aici la mine. Ori în curte, ori în fața casei", a declarat primarul. 

În timp ce polițiștii făceau cercetări în curtea primarului, a apărut și șoferul fugar. S-a predat după ce a fost convins de un prieten și a fost dus la audieri.

"În timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673 Șiacu. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând să fie audiat. După administrarea probatoriului, față de bărbat vor fi luate măsurile legale", a anunțat Poliția.

O femeie care locuia în zona unde s-a petrecut accidentul a fost cea care a sunat la 112 și apoi a alertat familia bărbatului de 62 de ani. "Nu știm de unde venea. Mai avea nici un kilometru până acasă. Eu, când am ajuns, mi-a răspuns când l-am strigat. Toți greșim. Dar poate dacă ar fi stat să sune el la 112, să anunțe salvarea, poate tata mai avea o șansă să trăiască", a mărturisit fiul victimei.

Impactul a fost unul violent. Un pantof al victimei a fost găsit la aproape 100 de metri de locul accidentului. Evenimentul a șocat întreaga comunitate mai ales că autorul accidentului nu a mai avut probleme cu legea până acum. 

El a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe astfel încât anchetatorii să-și dea seama dacă acesta a băut înainte să se urce la volan.

Update 16.30: Tânărul de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. 

"În urma probatoriului administrat de polițiști, față de bărbatul de 37 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de producerea evenimentului rutier produs la aceeași dată, pe DJ 673 Șiacu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului", a transmis Ionela Popescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Galerie foto






Vizualizări: 3,685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: