Gorjeancă dispărută, căutată de poliţişti

O femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, este căutată de către poliţiştii din Olt. Aceasta a plecat voluntar de la locuinţa mamei, din oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea, şi nu a mai revenit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban: „La data de 13 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției orașului Balș au fost sesizați, de o femeie, în vârstă de 73 de ani, din orașul Băile Olănești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, la data de 3 ianuarie, fiica sa, Mihaela Stanciu de 50 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit”.

După primele informaţii, oamenii legii au aflată că femeia s-a întors din Italia de sărbători şi stătea în casa mamei sale. Când a plecat de la domiciliul mamei, pe data de 3 ianuarie, a spus că merge în vizită la o prietenă din Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, femeia în vârstă de 73 de ani a a fost anunţată de către o persoană că ar fi văzut-o pe fiica ei la un magazin din Balş.

Oamenii legii fac apel către cetăţeni şi îi îndeamnă să sune la numărul 112, dacă deţin informaţii care pot ajuta la găsirea gorjencei dispărute.

Semnalmente: 1,70m înălţime, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr şaten şi ondulat.

Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: