Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinși în Târgu Jiu fără permis de liberă trecere

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.500 lei conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu dețineau permise de liberă trecere.

Verificările polițiștilor locali au vizat respectarea normelor legale privind masa maximă admisă şi accesul pe anumite sectoare de drum din municipiul Târgu Jiu, în scopul depistării conducătorilor de autovehicule de mare tonaj care nu dețin permise de liberă trecere.

“Permisul de liberă trecere este valabil numai în original, fotocopiile nu conferă posesorului dreptul de acces în zonele pentru care se eliberează L.T.-uri și nu pot fi folosite în scopul parcării autovehiculelor pe străzile pe care acestea au fost autorizate să circule, în locurile unde se interzice această manevră”, arată un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu. (A.M.)

Vizualizări: 2,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: