Prinşi la furt din magazin

Poliţiştii din Târgu-Jiu au fost sesizaţi de un agent de pază în cadrul din cadrul unui supermarket, din localitate, cu privire la  faptul că trei  persoane  au fost depistate în timp ce ar fi sustras bunuri, fără a le achita.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Cătunele, şi două tinere, de 16 respectiv 19 ani, ambele din comuna Ciumeghiu, judeţul Bihor, care ar fi sustras de pe rafturile magazinului mai multe produse cosmetice şi bijuterii, pe care le-au ascuns într-o geantă, cauzând un prejudiciu în valoare de 197 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat societăţii în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Un astfel de caz a fost şi la Cărbuneşti. Poliţiştii au fost sesizaţi de un reprezentant al unei societăţi de pază şi protecţie, din localitate, cu privire la faptul că o persoană a fost surprinsă în timp ce părăsea incinta unui magazin, având asupra sa produse cosmetice a căror contravaloare nu o achitase.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că asupra unui bărbat, de 43 de ani, din localitatea Jibou, judeţul Sălaj, au fost găsite mai multe produse cosmetice, despre care acesta a declarat că a uitat să le plătească la ieşirea din magazin.

Bunurile au fost ridicate şi predate reprezentanţilor magazinului, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Vizualizări: 1,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: