Prințu, Argentina și Zoro, o parte din hoții arestați la Constanța

Ancheta de amploare făcută săptămâna aceasta de polițiștii constănțeni pentru prinderea a peste 20 de persoane care au comis furturi inclusiv în Gorj a dus la arestarea preventivă a acestora, dar și la aflarea identității indivizilor respectivi.

Prahova și Ilfov sunt județele din care provin cei încătușați acum, numele lor fiind unele demne de o comedie, trist fiind faptul că apelau la diverse scheme pentru a-i convinge pe naivi să intre în casa lor, după care furau tot ce puteau și se făceau nevăzuți. Prenumele din titlu sunt doar o parte din lista celor care au ajuns acum după gratii. Anchetatorii au cerut mandate de arestare preventivă pentru 29 de persoane și doar pentru câteva judecătorii nu au fost de acord, cei mai mulți dintre suspecți urmând să stea o lună de acum încolo în spatele gratiilor.
„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Andrei Petra, Andrei Aurelia, Mocanu Lăcrămioara, Mocanu Strugurel, Ştefan Cadolar, Ilie Walter Ionuţ, Mocanu Vasilica, Gheorghe Luminiţa, Nuţu Ion Daniel, Mocanu Pardailan, Ştefan Silver, Mihalache Gheorghe Viorel, Mecic Remus, Stan Mircea Lucian, Mecic Ghiocel, Mecic Prinţu, Ştefan Vasile, Mecic Adrian, Gheorghe Eugenia, Andrei Sanda, Culea Irina, Teodorescu Cristina – Victoriţa, Ştefan Argentina, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22.09.2016 până la data de 21.10.2016 inclusiv. Respinge ca nefondate cererile privind luarea măsurii arestului la domiciliu, sau a controlului judiciar. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă”, au stabilit magistrații constănțeni, verdictul lor nefiind definitiv.
Gruparea de hoți anihilată în urma unor percheziții de amploare a acționat în ultimul an în cel puțin 13 județe, după cum au menționat anchetatorii, Gorjul fiind unul dintre ele.

Vizualizări: 1,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: