Un tânăr din Cărbuneşti a sfârşit tragic în Germania

Sfârşit dramatic pentru un tânăr de 25 de ani din Târgu Cărbuneşti, care a murit la sfârşitul săptămânii trecute după ce a căzut de la etajul doi al unui mall din Berlin. El lucra în Germania şi recent fusese acasă. Acum părinţii săi au fost anunţaţi telefonic despre faptul că acesta s-ar fi sinucis, aruncându-se în gol, o anchetă a autorităţilor germane urmând să stabilească adevărul despre moartea lui Mădălin Limbergher. Ultimul mesaj al lui Mădălin, postat pe Facebook, este „Care ar fi ultimul cuvânt pe care ai vrea să-l spui? Breaking the boundaries“!

Dispariția sa bruscă a făcut ca tot orașul să vorbească despre cele întâmplate, părinții fiind extrem de afectați de nenorocirea respectivă, mai ales că Mădălin era singurul lor copil.

La vizita pe care a făcut-o cu o săptămână și ceva în urmă acasă, tânărul nu părea să aibă vreo problemă care să pună pe cineva pe gânduri, el stând de vorbă relaxat inclusiv cu vecinii de la bloc. „Era un băiat finuț, respectuos și cuminte. Aici pe bancă, în fața blocului, jucam șah cu el. Sâmbăta trecută, cealaltă, nu asta de acum, eram aici cu alți vecini și a trecut și el. Am discutat, nu părea supărat. Acum am auzit un zvon că ar fi alunecat sau s-a aruncat de la etajul doi al unui mall la care lucra. Cred că cel mai bine e să spunem că a căzut până când se va lămuri de către autorități ceea ce s-a întâmplat”, a declarat unul dintre vecinii familiei.

Nu a fost singur

Mama lui Mădălin lucrează ca asistentă la spitalul de urgență de la Târgu Cărbunești, veste morții tânărului șocând personalul medical de aici. „Este o asistentă deosebită. Fiecare copil care se năștea și trecea prin brațele sale era mai bine întreținut și îngrijit decât propriul ei copil. Nu știu cum a dat nenorocirea asta peste ea. La raporturile de gardă am discutat cu colegii, medici și asistenți, pentru a ajuta familia la repatrierea băiatului. Noi, spitalul, am decis să ne ocupăm de tot ceea ce ține de înmormântare. Colegii au spus că inclusiv pachetele acelea care se dau de pomană să fie luate tot de către noi și așa vom face”, a menționat directorul spitalului, Constantin Târziu. Și vecinii de bloc ai familiei, dar și alte instituții din oraș strâng diverse sume de bani pentru a ajuta familia îndoliată, repatrierea lui Mădălin costând câteva mii de euro.

În presa locală a apărut şi declaraţia unui prieten de-al lui Mădălin, El a povestit presei că băiatul a fost văzut plângând, înainte de a se arunca în gol: „Era la etajul I, la mall și patronul s-a dus lângă el. Mădălin plângea. L-a întrebat timp de două minute, trei, ce se întâmplă cu el, de ce plânge, dacă are nevoie de ajutor, dacă vrea să meargă acasă, nu a răspuns nimic, iar la final a spus ceva de genul că viața nu mai are niciun rost pentru el, s-a întors cu spatele și s-a aruncat, chiar lângă patron“. Mădălin lucra în Germania, cu forme legale.

Vizualizări: 4,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: